Lánya után cimboráját is betolná a céghez az FKF Zrt. FB-elnöke

1
3979

A Fővárosi Közterület-fenntartó Felügyelőbizottságának elnöke Zsolnai József kinevezése után nem sokkal a céghez került Zsolnai lánya B.-né Zs. Anita. A nő a társaság által üzemeltetett Fővárosi Hulladékhasznosító Mű (HUHA) Dokumentációs Nyilvántartó Irodáján dolgozik, de jelenleg épp GYES-en van. 

Zsolnai azonban úgy tűnik nem csak a családra gondol, a régi cimborákra például Jártas Antalra is. Zsolnai még az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökségnél dolgozott együtt Jártassal, aki akkor annak a cégnek volt felügyelőbizottsági elnöke. Információink szerint azonban Zsolnai és Jártas ismeretsége sokkal korábbra tehető, már fiatalkorukban is ismerték egymást. Jártas cége, a Háttér Kft. még 2016. márciusában 80 000 forint napidíjas tanácsadói szerződést köthetett az FKF-el. A szerződés szerint többek közt a felügyelőbizottsági előterjesztéseket, vagyis barátja előterjesztéseit véleményezte.

jartas1 jartas2 jartas3 jartas4

A pofátlanul túlárazott szerződés azonban a fővárosban is kiverte a biztosítékot. Ezért informátoraink szerint most azt találta ki az FKF vezetéséből összeállított 4 fős csapat, Csontos István vezérigazgató vezetésével, hogy új Szervezési Működési Szabályzatot (SZMSZ) dolgoznak ki, amelyben létrehoznak egy új, általános vezérigazgató-helyettesi posztot Jártas Antalnak, havi másfél milliós fizetéssel. Mivel az új SZMSZ-t a Budapesti Városüzemeltetési Holding elnök-vezérigazgatójának Egry Attila Gábornak kellene jóváhagynia – de Csontosék félnek tőle, hogy ott szakmai szempontok alapján nem menne át -, ezért információink szerint azt találták ki, hogy Zsolnai József egyenesen a főpolgármesterhez Tarlós Istvánhoz fordul az új SZMSZ jóváhagyásának ügyében, így megkerülik Egryt. Informátoraink szerint „B terv” is készült, arra az esetre, ha valamiért mégsem menne át az SZMSZ módosítás. Ebben az esetben Vásárhelyi Tibor stratégiai és üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettesnek kell mennie a cégtől, és az ő helyére ültetik be Zsolnai régi ismerősét, Jártas Antalt.

1 hozzászólás

  1. Nem változik ebben az országban semmi. Mindíg lesznek olyan szerencsétlen cégek, akik mindenkor a hatalom bukott, semmirekellő cimboráit tartják el. Ebbe ugyan a cégek tönkremennek, de nem számít. Mint a sáskák ezek az emberek. Amint elpusztítottak egy céget nem sírnak,továbbállnak. Hogyhogy nem ezek mind fővárosi (Tarlós bagázs) cégek. Szakember már nincs is ezekben a cégekben. Szomorú. De most hallottam hogy már a szuper korrupciót haverozást elutasító lmp is beszállt ebbe a körhintába. Gratulálok. Ők is kipipálva. Kire lehet ezek után majd szavazni? Magamra?

Comments are closed.