Saját fia óvodáscsoportját furikáztatja az FKF vezetője a cég buszával

4
6286

Birtokunkba került az Fővárosi Közterület-fenntartó Scania buszának GPS nyomkövető rendszerének január 25-ei adatlapja. Az adatokból kiolvasható, hogy a gépjármű január 25-én reggel 6 óra 3 perckor indult el az FKF Ecseri úti telephelyéről. Innen elment a a rákospalotai üzembe, ahol fél órát időzött, információink szerint ekkor mosták le és takarították ki. Innen Óbudára indult a busz, az Ágoston Művészeti Óvoda, Bécsi út 236. alatt található tagintézményéhez, ahova 08:51-re ért oda. Itt felszállt a buszra egy óvodáscsoport, pont az, amelyikbe Csontos István vezérigazgató fia is jár, és elindultak a kőbányán található Tűzoltó Múzeumba. Itt egy órát várakozott a busz, amíg a kicsik megnézték a múzeumot, majd visszavitte őket a III. kerületi óvodába, innen pedig visszament az Ecseri úti telephelyre.

FKF busz FKF busz1 FKF busz2

Megkerestük az FKF sajtóosztályát, ahol három nap alatt tudtak választ adni arra az egyszerű kérdésre, hogy januárban kibérelte-e valaki tőlük a buszt, és ha igen mennyit fizetett érte. A cég ma délután érkezett válaszában azt állítják, hogy az óvoda kérésére adták oda ingyen a buszt, de a bérleti díjat utólag maga Csontos fizette be a cég számlájára, igaz azt nem írták meg ez pontosan mekkora összeg.

A cég állításainak ellentmond az óvoda vezetőnője, akit még azelőtt kerestünk meg, hogy az FKF-nek elküldtük volna kérdéseinket. Az intézményvezető azt mondta, felajánlásba kapták a buszutat az egyik szülőtől, nem ők kérték.

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ez az FKF nem valami állami cég? Tehát még ott dolgozik ez az ember? Következmények nélküli ország.

  2. ti meg inkabb a nagyemberekrol irkaljatok.. huu de jo nagy nyozomozok vagytok

  3. Ez a cikket a szakszervezet íratta, mivel nincs lehetősége sztrájkot szervezni, és személyeskednek az igazgatóval!

Comments are closed.