Titkos QUAESTOR-lista – akik tudhattak valamit

7
39943

Nyilvánosságra hozzuk azt a titkos listát, amelyen azok neve szerepel, akik a bedőlés napján vették ki pénzüket a Quaestorból. A dokumentumból kiderül, hogy bennfentes információkkal rendelkezett a Fidesz egykori tanácsadójának férje, és a Legfőbb Ügyészség korábbi sofőrje is.

01-38 39-77 78-100 100-122123-145 146-169 170-192 262-284 239-261 216-238 193-215 285-308

 

309-331 332-333

UPDATE!

A Legfőbb Ügyészség cikkünk megjelenése után közleményt adott ki és az alábbi helyreigazítást kérte:

“Valótlanul jelent meg a hírekben, hogy az ügyészség egyik gépjárművezetője, aki tavalyig a Legfőbb Ügyészségen dolgozott, 200 milliót vehetett ki a cégből a Quaestor csőd napján. A valóság ezzel szemben az, hogy a listán szereplő személyek közül egy névazonosságot mutató személy valóban dolgozott gépjárművezetőként a Legfőbb Ügyészségen, azonban – a hírekkel ellentétben – a munkaviszonya több mint 5 évvel ezelőtt megszűnt és azóta nem áll egyetlen ügyészi szervnél sem alkalmazásban.”

Az ügyészség állításával ellentétben mi nem állítottuk azt, hogy az említett férfi, Bolya Gábor Richárd tavalyig a Legfőbb Ügyészségen dolgozott. Ezt egy jelenleg is ott dolgozó kollégája mondta. Azt viszont nem cáfolta az ügyészség, hogy Bolya a Quaestoros számlanyitás időpontjában, azaz 2009-ben ott dolgozott. 

UPDATE 2!

Az anyagban szereplő egykori QUAESTOR szóvivő, Fidesz elnöki tanácsadó bírósági és rendőrségi eljárással fenyegette meg szerkesztőségünket, ezért a róla készült felvételeket elhomályosítottuk.

 

 

7 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Kedves izé nemzeti? TV? Megnéztem ezt a listát és van némi kérdésem. Pl. az egyik Bolya Gábor Richárd kivett 145 milliót, de bennhagyott 254 milliót, ha jól látom az egyenleget. A többieknél is jóval több a bennhagyott összeg, mint a kivett! Akkor hogy is van ez a “tudhattak valamit”? Csak nem ennyire idióták voltak, vagy ennyire támogatták a Quaestort? A lista lehet, azért titkos, mert személyes pénzügyi adatokat takar és nem látnokokat!
  Válaszukat nagy érdeklődéssel várom!
  Hű nézőjük
  Tesetik Sámuel

 2. Kedves Sámuel?
  Kicsit segítünk. Az utolsó oszlop, amelyet Ön bennhagyott összegként értelmez, az aznapi összes kivételt jelenti. Ezt könnyen le tudja ellenőrizni, ha összead két egymás után következő sort. Azonban ha igazán sok ideje van javaslom adja össze az utolsó oszlop összes adatát, és ha minden igaz Önnek is kijön majd a több mint 6,5 milliárd forint, amit aznap szipolyoztak ki a pénzintézetből.
  Üdvözlettel: Kisberk Szabolcs

 3. Kedves Sámuel! Tessen jobban megnézni azt a listát, mert a jobb oldali oszlop nem az egyes személyek/cégek által benthagyott összeg, hanem a kivett pénzösszegek nagysága összesen, vagyis az aznapi teljes egyenleg.
  Szívesen.

 4. Kedves Sámuel!

  Ha figyeli az oszlopokat, látni fogja, hogy az Egyenleg, amire ön hivatkozik, egy gördülő összeg. Ahogy haladunk előre a kivételek listáján, a kivett összegekkel nő az értéke. Nem azt mutatja, hogy idióta volt az illető, aki többet hagyott bent, mint amit kivett. Tiszta?

  Deszkavári Károly

 5. Nekem is volt pénzem a Q-nál, de biztosan állítom, hogy olyan személyes adatokat, mint pl. foglalkozás, munkahely, házastárs neve, sem rólam, sem másokról nem rögzített a Quaestor.
  Tehát honnan tudhatják, hogy a Bolya ügyészségi sofőr volt, vagy hogy a Mátéfalvy vizilabdázó a Bende Gyöngyi férje volt?
  Van-e olyan adatuk, hogy egy átlagos napon hányan és kb. milyen összegben vették ki a pénzüket lejárati idő előtt, tehát komoly veszteséggel?

 6. Hogyan szerezték meg ezeket a titkos adatokat egy zárt rendszerből? Ez értékpapír tiok és a személyiség jogok súlyos megsértése. Azonkívül súlyos rágalom, hogy bármi információt tudtak volna, amit bizonyítani is kell. Feszegethetnénk hogy vajon kitől szerezték meg ezeket az adatokat?
  Megtesszük a kellő intézkedéseket, ha nem szedik le.
  Mocskolódás!!Azonnal vegyék le a neveket.

 7. Van még egy nagyon súlyos információ a file-ban: Egyesek 2015 márc. 10-én is hozzájutottak a pénzükhöz, a bedőlés másnapján, amikor az egyszerű halandók már csak sorban álltak a Quaestor fiókok előtt, és az MNB zár miatt már nem kapták meg a pénzüket. Viszont a lista szerint voltak még egyenlőbbek, akik megkapták. Érdemes megnézni a dátum oszlopot.

Comments are closed.